Zoznam súťaží pre tento ročník
Súťaže na rok 2025 ešte pripravujeme
Stolárska súťaž
Murárska súťaž
Súťaž v odevnej tvorbe
Organizačné zabezpečenie súťaží stredných odborných škôl
Organizátor:
Biela voda, n.o., Nad traťou 1342/28, Kežmarok
Termín:
06.06.2025
Miesto:
Kežmarok, priestor pred hradom
Prihlášky:
Doručenie záväznej prihlášky najneskôr do 31.5.2025.
Počet súťažiacich tímov je obmedzený.
Podmienkou prijatia prihlášky je úhrada účastníckeho poplatku.
Účastnícky poplatok:
20 € za jeden súťažný tím, za jednu školu sa môže zaregistrovať v každej súťaži jedno súťažné družstvo.
Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť na číslo účtu:
SK27 1100 0000 0026 2615 8327
Do správy pre prijímateľa uviesť názov školy a súťaž
(príklad: SOŠT Michalovce stolár)
Ubytovanie:
Zabezpečí organizátor súťaže podľa doručených záväzných prihlášok pre tím (dvaja žiaci) + jeden dozorujúci.
Stravovanie:
Zabezpečí organizátor súťaže podľa doručených záväzných prihlášok pre tím (dvaja žiaci) + jeden dozorujúci.
Doprava:
Dopravu zabezpečuje a hradí vysielajúca organizácia.
Poistenie:
Poistenie súťažiacich zabezpečuje vysielajúca organizácia.
Informácie, kontakty:
+421 911 523 517
+421 902 323 517
www.studentskeremesla.sk
info@studentskeremesla.sk
Podrobnejšie informácie:
Detailnejšie informácie získate v propozíciách jednotlivých súťaží.
Časový harmonogram súťaží
Piatok, 06.06.2025
7:00 – 8:00 Registrácia súťažiacich – u pracovníka Infopultu, potrebný zoznam žiakov a dozorujúcich zo škôl
8:00 – 8:20 Zhromažďovanie sprievodu pred Bazilikou minor svätého Kríža, Kostolné námestie 462/43
8:30 – 9:15 Historický sprievod mestom
9:30 Slávnostné otvorenie Festivalu študentského remesla
9:30 Začiatok súťaží
15:00 Vyhlasovanie výsledkov jednotlivých súťaží
Infopult
označené miesto v priestore konania súťaží pred Kežmarským hradom, kde okrem registrácie súťažiacich vybavíte:
- prevzatie dobového oblečenia pre súťažiacich, po ukončení súťaže je potrebné vrátenie oblečenia (poplatok 5€ – 15€ za 1 ks odevu)
- identifikačné náramky pre súťažiacich
- všetky potrebné informácie k podujatiu